15 jednoduchých tipů na dárky, s kterými můžete potěšit ženy

Ženy - v něčem si jsou tak trochu podobné a přitom pořád každá jiná. Každý muž má kolem sebe ženy, které jsou pro něj důležité - ať už to je partnerka, sestra, máma, kolegyně nebo kamarádka. Víte ale, jakým dárkem ženy ve svém okolí potěšit?

Ať už vybíráte dárek k narozeninám, svátku, výročí nebo jen tak pro radost, jste tu správně. Přinášíme pro vás tipy na jednoduché dárky, kterými můžete potěšit ženy ve svém okolí.

 

Jak vybírat dárek?

Když vybíráte dárek, cílem by mělo být vybrat takový, který potěší právě tu vaši ženu, bude osobní a vykouzlí jí úsměv na tváři. Nejprve se proto zamyslete - není něco, o čem žena často mluví? Možná je čas jí to pořídit.

Vybírat dárek se také vyplatí podle zájmů ženy a způsobů, kterými vyplňuje svůj volný čas - miluje žena vaření, cestování, ráda tvoří nebo sportuje? To jsou všechno možnosti, kterých se můžete při výběru dárku držet. Pomoci vám také mohou tipy na dárky, kterými potěšíte ženy v byznyse.

 

1. Květiny a dárkové sety jako dárek pro ženy

Zaručenou sázkou na jistotu je darování květin nebo nejrůznějších dárkových setů. Ty mají rády skoro všechny ženy. Vybírat můžete z nejrůznějších druhů květin. Romantickou volbou jsou samozřejmě červené růže. Těmi žlutými zase dáte skvěle najevo přátelství. V jarních měsících udělá radost i kytička tulipánů nebo narcisek.

Radost můžete udělat také dárkovými sety nebo koši. Takové dárkové sety mohou být sestaveny nejen z oblíbených potravin, ale třeba také z kosmetiky. S trochou fantazie můžete sestavit i dárkový koš přímo na míru vaší milé.

 

2. Šperky a doplňky pro ženy jako dárek

Většina žen má ráda krásné věci. Chybu tak pravděpodobně neuděláte ani při výběru ozdob, které vaší ženu zkrášlí. Vybírat můžete šperky pro každodenní nošení - mezi takové patří jednoduché náušnice, řetízky nebo třeba dámské hodinky Festina.

Zvolit můžete ale také opravdu elegantní šperky, které si vaše žena bude moci brát na speciální události a doladit tak například svou plesovou róbu nebo vypadat krásně při návštěvě divadla.

 

3. Oblečení jako dárek pro ženy

Zalíbil se vám ve výloze nějaký módní kousek a máte pocit, že by slušel zrovna vaší ženě? Říká se, že odvážnému štěstí přeje! Při výběru oblečení hrozí riziko, že se netrefíte do vkusu nebo velikosti. Ups! Pokud ale ženu dobře znáte, věříme, že riziko těchto chyb se minimalizuje.

Navíc se nemusí jednat zrovna o šaty nebo jiný oděv určený pro každodenní nošení. Pořídit můžete například vtipná originální trička nebo župan, který budete nosit na společné wellness. Od věci nemusí být ani erotické košilky nebo doplňky, které outfit jednoduše doplní.

TIP: Je vaše partnerka v očekávání? Zkuste ji potěšit těhotenským pyžamem.

 

4. Kosmetika jako dárek pro ženy

Další skupinou dárků, z které mají ženy obvykle radost, jsou dárky kosmetické. Opět záleží hodně na preferencích ženy - většina má nějakou oblíbenou vůni nebo upřednostňuje určitou skupinu kosmetických výrobků.

Potěšit tak můžete nejrůznějšími dárkovými sadami, pleťovými maskami, dekorativní kosmetikou nebo bio kosmetikou. Sázkou na jistotu je pak pořídit oblíbený parfém vaší ženy.

 

5. Dárky pro milovnice čaje a kávy

Neumí si žena představit začátek dne bez kvalitního čaje nebo kávy? V takovém případě jsou dárky nasnadě. První, co se nabízí, jsou dárková balení čajů nebo kávy. Pořídit ale můžete také nejrůznější hrnečky nebo doplňky k servírování. Ve hře určitě zůstávají také kurzy latte art.

 

6. Dekorace do domácnosti jako dárek

Přestěhovala se žena zrovna do nového bydlení? Rekonstruujete nebo stavíte společně dům? Bydlíte a vaše žena se stále snaží vaše společné bydlení zútulňovat a vylepšovat? V takovém případě určitě mohou potěšit dekorace do domácnosti.

V tomto případě je však potřeba dávat pozor, abyste se trefili do vkusu a z dárku se tak jednoduše nestal lapač prachu, který vaši ženu spíše obtěžuje než těší. Pokud ale ženu už roky znáte, věříme, že to zvládnete levou zadní.

Vybírat můžete například z nejrůznějších obrazů a dekorací na stěnu. Potěšit by ženu mohly také fotky na zeď. Darovat ale můžete také luxusní vázy nebo svícny. Radost mohou udělat i nejrůznější sošky a dekorace na poličku, například keramické domečky nebo sošky andělů.

 

7. Elektronika a hračky jako dárek

Elektronika a hračky jsou poměrně širokou skupinou, kde dárek pro ženu vybere snad každý. Co se elektroniky týče, sáhnout můžete po nejrůznějších audio přehrávačích, sluchátkách nebo doplňcích k telefonu.

Radost mohou udělat také hračky, a to nejen ty elektronické. Nemusíte se bát, že hračky jsou pouze záležitostí pro děti. Taková dobrá stolní hra může zabavit celou rodinu - mezi ty nejoblíbenější patří například karetní hra Bang nebo hra Krycí jména. Podobně mohou vykouzlit úsměv na tváři i omalovánky pro dospělé a další.

TIP: Znáte šarmantní hračky Moulin roty?

 

8. Knihy jako dárek pro ženy

Knížky mohou být skvělým dárkem - stačí vědět, jaký žánr převládá v knihovničce vaší ženy, popřípadě kdo je její oblíbený autor. Pak je výběr vhodného knižního dárku hračkou.

Mějte ale na paměti, že knihy nemusí potěšit jenom vášnivé čtenářky. Existuje i spousty “knih”, které udělají radost i nečtenářkám. Mezi takové knížky patří například motivační diáře, knihy antistresových omalovánek, personalizované knihy, herbáře nebo kuchařky plné lahodných receptů.

 

9. Praktické dárky pro ženy

Existuje i poměrně početná skupina žen, které upřednostňují hlavně praktické dárky. Možná, že se z dárku vytratí prvoplánová romantika, ale pokud ženu takový dárek opravdu potěší, tak proč ne?

 Mezi praktické dárky může patřit například:

● Němý sluha, který pomůže zorganizovat šatník

● Nové nádobí do kuchyně a elektronické spotřebiče

● Termohrnky nebo termosky na chladné cesty do práce

● Bambusový kartáček na čištění zubů

● Kosmetické tašky

a další

 

10. Zážitky jako dárek pro ženy

Napadlo vás, že dárek nemusí být pouze hmotný? Mnohdy jsou to právě zážitky, které ženy ocení nejvíce. Objednat tak můžete například romantický víkendový wellness pobyt nebo zařídit adrenalinový zážitek, třeba v podobě seskoku padákem. Vyrazit také můžete na společnou masáž nebo si dopřát gastronomický zážitek v michelinské restauraci. Tady se fantazii meze nekladou.

Další skupinou může být darování nejrůznějších kurzů a workshopů. Ty jsou dnes pořádány na témata snad ze všech odvětví. Navštívit tak vaše žena může zajímavé kurzy jako například Jak se naučit lépe organizovat svůj čas, jak na výrobu přáníček, rodičovský kurz o výchově a další.

 

11. Dárky pro kreativní ženy

Má vaše žena ráda šití? Sežeňte ji kvalitní látky v metráži. Takto se dá přemýšlet i o dalších tvořivých činnostech. Pokud ráda plete, pořiďte nová klubka vlny. Pokud ráda maluje, popřemýšlejte o koupi barev nebo malířského stojanu.

Za zmínku určitě stojí také předplatné nejrůznějších časopisů, kurzy, které se týkají kreativních činností jako jsou například kurzy na aranžmá květin, výroby věnců nebo jiných dekorací do domácnosti.

 

12. Dárky pro kuchařky

Některé ženy mají vaření moc rády a ne, opravdu ho nemusí vnímat jako povinnost. V takových případech jsou dárky do kuchyně a dárky pro kuchařky to pravé. Mezi takové dárky mohou opět patřit všemožné kurzy vaření nebo předplatné časopisů.

Radost může udělat také kuchařka, zápisník na recepty, nová zástěra, forma na bábovku, šikovné elektrospotřebiče do kuchyně a další. Stačí se zamyslet nad tím, co ve vaší kuchyni chybí, nebo by potřebovalo obměnit.

 

13. Dárky pro sportovkyně

Sport vyplňuje volný čas mnoha lidí, a tak je dost možné, že se nějaký druh sportu zaryl do srdce i vaší ženy. Záleží, jaké cvičení ji baví a podle toho se pak při výběru dárku řiďte.

Pořídit můžete nejrůznější sportovní náčiní - kupte ji například novou raketu na squash nebo tenis, činky nebo nové jízdní kolo. Vyřešit dárek můžete také koupení permanentky do fitness centra nebo pořízením hodinek s volným vstupem do bazénu.

TIP: Zajímá se žena o cvičení s vlastní vahou? Zajistěte ji do domu žebřiny na cvičení.

 

14. Dárky pro podnikatelky

V neposlední řadě určitě stojí za zmínku dárky pro ženy, které milují svou práci a tráví v ní spousty času. Mezi takové ženy často patří podnikatelky a obchodnice, které rozjíždí svůj vlastní byznys.

Potěšte svou podnikatelku reflexní nažehlovačkou s logem její firmy. Ty mohou sloužit jako reklamní předměty. Radost mohou udělat také nejrůznější doplňky do kanceláře nebo obchodu. S úspěchem se mohou setkat i užitečné organizéry, plánovače a kancelářské potřeby.

TIP: Je vaše žena podnikatelka? Zařiďte pro její pokladnu all in one platební terminál, který ji pomůže v podnikání.

 

15. Dárky pro cestovatelky

Vybíráte dárek pro ženu, která ráda cestuje po Česku i zahraničí, spaní pod stanem, procházky v přírodě a návštěvy hradů a zámků jí nejsou cizí? V takovém případě se nabízí celá řada dárků.

Patří mezi ně například kvalitní a dostatečně velký batoh, nový spacák, turistický zápisník, originální cestovatelské sady, kvalitní obuv a další. Pokud chcete do dárku investovat více peněz, kupte své milé letenky do destinace, kam se chce už dlouho podívat.

Závěrem

Jak můžete vidět, inspirací na dárky existuje opravdu mnoho. A tak i po letech můžete vybrat opravdu nečekaný a potěšující dárek. Při výběru je důležité dát si načas a zamyslet se. Věříme, že vám tento článek pomohl a nasměroval vás tím správným směrem.

 

Nezapomeňte, že není důležité umět dárek jen vybrat, ale také ho vhodně zabalit a předat ve správnou chvíli, se správnými slovy.

 

Alena Mrvíková, SEO služby a copywriting