3+1 tip jak být v dnešní době šťastná

Tvým osudem je být šťastnou. Hluboko ve svém srdci víš, že je to pravda. I přes situaci, která tě ve tvém běžném životě obklopuje, cítíš tu touhu a naději. Všechno o co v životě usiluješ, co se snažíš dělat a vlastnit, má jednoho společného jmenovatele, jeden jediný důvod. Za tím vším leží nevyslovené a často i nevědomé přesvědčení, že díky tomu “něčemu” budeš šťastnější. A přesto často máš pocit, že se ti větší a trvalejší štěstí záhadně vyhýbá a neustále uniká.

Mám pro tebe 3 tipy, které ti pomůžou cestu k tvému štěstí nastartovat a uchopit i v této nelehké době.

1. Pozor na to co přijímáš do své mysli

V naší mysli se denně honí tisíce myšlenek, které nejsi schopna ovlivnit. Avšak můžeš kontrolovat, které myšlenky k sobě pustíš a které raději zavrhneš. Dopřej si volbu krásných a pozitivních myšlenek. Protože z myšlenek se stávají slova, ze slov činy, z činů, návyky, z návyku charakter a z charakteru se rodí váš osud. To co se “honí” ve tvé hlavě, určuje, jaký bude tvůj život.

2. Všechno, co prožíváš dnes, je výsledkem rozhodnutí, která jsi učinila v minulosti

Je třeba si uvědomit, že všechno co prožíváš v životě, tvé vnitřní pocity a duševní pochody i vnější události, je výsledkem tvé reakce na předchozí události. Den, kdy změníš své reakce, je dnem, kdy se tvůj život změní k lepšímu! Chceš-li něco jiného, musíš něco jiného také dělat.

3. Obklop se pozitivním prostředím

Měj kolem sebe věci, které tě budou podporovat v cestě za tvým štěstím. Můžou to být obrázky sebe sama v době, kdy jsi se cítila dobře. Inspirativní citáty, podporující myšlenky. Měj tyto věci neustále na očích a každý den si připomínej, že jsi ta úžasná a šťastná žena, pro kterou tu jsi. Jen ty můžeš změnit svou cestu.

A jeden tip navíc ...

Nauč se spojit s tichem ve svém nitru a chápat, že všechno v životě má svůj účel. Udělej radost sobě i ženám, které máš ráda třeba touto sadou  Sebevědomá žena.

Zkus svou radost poslat dál ....více taky na www.posliradost.cz