Síla myšlenky

Jak to správně pojmout? Je to jen na tobě. Můj záměr se sadou je, že si na kartičku napíšu slovo, nad kterým bych se chtěla zamyslet, uvědomit si třeba, za co jsem ve svém životě vděčná. Píšu si i citáty, které pro mě mají význam, třeba „Znovu můžeš začít každé ráno.“ Jak jednoduché, že? Ačkoliv ve skutečnosti to vlastně tak jednoduché není.

Pamatuj ale, že napsat na papír nějaká slova, je snadné. Důležitější je, jak s nimi naložíš, co změníš. Tahle sada ti má pomoct s vlastním rozvojem. Má ti pomoct udělat ze sebe ještě lepší já, než jsi teď.

Jak to udělat? Začni u sebe! Změň, co ti vadí, zlepši, co jde. Uvidíš, že výsledek se ukáže i ve tvém okolí. Není to snadná cesta. Stanovit si cíl, přejít přes všechny překážky a k cíli dojít, ne ho změnit, nemůže být procházka růžovým sadem.

„Sdílená radost je dvojnásobná radost.“ Souhlasíš? Pak jsi správně pochopil/a, co sis právě přečetl/a. Už víš, o čem tenhle projekt je, víš, že zakoupením můžeš pomoci. Znáš možnosti, jak sadu pojmout a znáš cestu, kterou se vydat k lepšímu „já“.