Už jste si splnili svůj sen?

Jsem Lenka a nejsem z podnikatelské rodiny. Nemám vysokou školu a vždy jsem razila přístup „holka, když se chceš někam dostat, uč se od těch nejlepších“. Před 17 lety jsem poprvé překročila komfortní zónu a vrhla se na přímý prodej. Byla to cenná zkušenost, ale už tehdy jsem chtěla mít něco svého...

 

Nyní je rok 2020 a projekt pošli RADOST pomalu začíná vypadat tak, jak jsem si jej představovala na začátku. Projekt s přesahem, osobním rozvojem a vzájemnou inspirací. Chtěla jsem být impulzem. Dát lidem víru v sebe, v jejich jedinečnost. Víru v to, že vše je možné, pokud na sobě začnou pracovat a dokáži vyjít ze své zóny komfortu. Tak, aby když jim bude pak 80 let se na sebe dokázali podívat do zrcadla a upřímně si říci: „prožil jsem svůj život naplno a jsem za to rád.“

 

A tak postupně vznikly motivační dárky. Aby pomáhaly všem, kdo se chtějí rozvíjet, vedly je a dělaly radost. Aby byly tím impulzem, který jim pomůže změnit život. Vyberte si u mě ten svůj impulz. Budu ráda, když mi napíšete, že se pak vaše sny, začaly měnit ve skutečnost.

 

A co mě osobně nabíjí a dělá mi radost? Jsou to zpětné vazby, které mi lidé píšou na produkty nebo samotný projekt. Třeba jako tato, která mi přišla od Martina Tyšera, Díky Lence/PošliRADOST.cz mám radost v ruce každý den. Do svého dřevěného zápisníku, který mi každý den připomíná moje životní poslání, si píšu vše od denních úkolů až po vizi a nápady na rozvoj firmy. Nedám jej z ruky! :)"

 

A komu naposledy jste udělali radost Vy? :-) Nečekejte na vhodnou příležitost. Buďte tou změnou, kterou chcete v životě vidět. Radost je o malých věcech, které můžou mít velký dopad. Třeba upřímný úsměv nebo objetí člověku, který jej v dané chvíli potřebuje.

 

Článek převzat z časopisu PATRIOT, https://www.patriotmagazin.cz/