Konzultace silných stránek

Jmenuji se Lenka Valíčková a jsem certifikovaná konzultantka silných stránek. Pomohu ti poznat hlavní znaky tvé osobnosti. V čem jsi dobrý, co tě motivuje, jak cíleně směřovat svou energii. Naučíš se na nich stavět své úspěchy a zaměř svou energii na oblasti, které tě pozitivně nabíjejí. Tvoje jedinečnost je klíčem k úspěchu. Objev svůj potenciál a využij ho naplno.

Jak to probíhá?

1. Krok: Vyplníš test silných stránek online. Zabere 30-40 minut. Z dvojic tvrzení vybereš to, které tě více vystihuje. To pomůže pojmenovat tvé přirozené vzorce chování a myšlení.

2. Krok: Konzultace výsledků, během které se potkáme osobně nebo online. Společně projdeme výsledky testu. Díky tomu pochopíš v čem jsi silný a jak své dovednosti rozvíjet.

3. Krok: Pochopíš kombinaci svých silných stránek a budeš vědět jak je využít k dosahování úspěchů.

Bez názvu (1500 × 1000 px)-4

Co získáš?

  • Test silných stránek od Gallup CliftonStrengths Top5 – výsledkem testu je identifikace tvých nejsilnějších 5 talentů.
  • 1,5 hodinová osobní konzultace, kde ti vysvětlím, jak s nimi pracovat.
  • 50 akčních kroků, které můžeš začít hned praktikovat.
  • Konkrétní nástroje, které ti pomůžou systematicky pracovat s tvými talenty.
  • Vizuální zpracování tvé TOP 5, takže své talenty můžeš mít pořád na očích.

Při konzultaci zažiješ řadu AHA momentů, které tě posunou ve věcech, kterých chceš dosáhnout. 

Pomůže ti ujasnit si směr a lépe rozeznat, na jaké oblasti se máš více soustředit. Naučíš se ve všech svých talentech plně ukotvit, pochopit jejich kladnou i zápornou stránku a prakticky je ve svém životě využívat.

Sebepoznání je klíčem k dalšímu osobnímu rozvoji. Uvědomění vlastní jedinečnosti a možnosti využití v pracovním i v osobním životě ti pomůže zvýšit sebevědomí. 

Každý z nás řeší podobné situace jinak. Když dobře poznáš své vzorce chování, dokážeš se nejen rychleji rozvíjet, ale taky mnohem lépe pochopíš lidi ve svém okolí. A to vede k vyšší sebedůvěře, lepším vztahům i efektivnější spolupráci s kolegy v týmu. 

ld-export-b7b1ead1-03272023

Pokud chceš pořádně uchopit svůj život pevně do rukou, objednej si osobní konzultaci s testem CliftonStrengths® a tvůj život dostane konečně jiný náboj. Je dokázáno, že lidé kteří využívají své silné stránky jsou ve své práci 6x více aktivnějšíNauč se naplno pracovat se svým talentem a svými schopnostmi.

Cena konzultace silných stránek je 4 000 Kč.

Využij speciální nabídky a zístej Deník OŘECH EVROPSKÝ ke konzultaci pouze za 2 000 Kč.19

Znát své silné stránky je základem úspěchu v práci i v osobním životě