Proč darovat motivační deník pod stromeček?

Každoročně si většina z nás láme hlavu nad tím, čím podarovat svoje nejbližší. Rádi bychom se vyhnuli zklamání obdarovaného. Pokud chcete sáhnout po ověřeném dárku, který bude dělat radost víckrát než jednou, určitě uvažujte nad naším motivačním deníkem

 

Vše v jednom

Ať chceme nebo ne, plánování je naším denním chlebem. Tak proč si ho nezpříjemnit dokonale zpracovaným deníkem a diářem v jednom? 

 

Kalendárium je nedatované a tím pádem můžete začít kdykoliv! Není třeba čekat na leden, než se vydáte na cestu dokonalého plánování. ♥ Jako bonus ke každému měsíci máte prostor pro “měsíční cíle”, které působí velmi motivačním dojmem. 

Snímek obrazovky 2021-12-03 v 18.00.40 

Pro správné milovníky plánování je nezbytný prostor pro drobné poznámky. Vlastně… Proč jen drobné? Místa je dostatek a ještě více. Pište, kreslete, hrajte piškvorky. Je to váš osobní deník. 

 

Přírodní papír, který není natíraný působí velmi příjemně na dotek a nechá vyniknout všem vašim barvičkám.

 

A motivační deník toho umí mnohem více… Může vás provést cestou seberozvoje. Nutně se nemusí jedna o hubnutí nebo snad omezení kouření. Ale můžete si také plánovat zlepšení spánkové hygieny, vyřazení bílého pečiva z jídelníčku či si naplánovat hodiny jógy a meditace navíc. Mantinely jsou jen ve vaší fantazii.

 

Občas máme každý v práci moment, kdy se potřebujeme vydýchat. To je okamžik, kdy se hodí vytáhnout motivační deník. Kreativní sada, kterou deník obsahuje, nám pomůže zklidnit mysl u antistresových omalovánek. Tak vypni hlavu a maluj. 

Snímek obrazovky 2021-12-03 v 18.02.27 

Samolepky, které lze v deníku použít dodají plánování skutečné kouzlo a pro vás bude radostí zpětně pohlížet vaši cestu. 

 

Dokonalé, ručně kompletované desky motivačního deniku jsou opravdovou třešničkou na dortu, kterou musím vyzdvihnout. Pevná kůže a dokonale opracované dřevo lahodí oku a kdejaký milovník knih se rozplyne nad vůní. A pokud by vám bylo toto ztělesnění dokonalosti přece jen málo, může vás zahřát u srdíčka, že výroba probíhá v chráněné dílně Charity sv. Alexandra, kde každému kusu věnovali 2 týdny práce. 

 

Jeden, dva, tři …

Mnozí už vědí, tenhle deník není na několik chvil, nebo na rok. Je to deník na řadu let. Důmyslně personizovatelný vnitřek a dokonale kvalitní zpracování desek zaručují trvanlivost, kterou by měl každý ocenit. Věříme, že okamžiky plánování v našem motivačním deníku budou pro vás radost, protože to je našim hlavním cílem - darovat radost. 

 

Závěr

 

Motivační dárky jsou stále oblíbenějším vánočním dárkem. A my to víme, proto jsme se pokusili stvořit něco dokonalého, co usnadní cestu seberozvoje, vyšperkuje vaše plánování schůzek a ještě bude vypadat nadčasově. Povedlo se nám to? Dejte vědět!